Glasschade - Glaszetters Almere - Glaszetbedrijf voor particulier en bedrijf in Almere

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


Een gebroken ruit komt nooit gelegen!

Natuurlijk heeft u graag dat uw woning zo snel mogelijk weer 'dicht' is. Glaszetters Almere kan dit voor u snel regelen.

Bij spoed krijgt u ons direct aan de lijn en maken wij met u concrete afspraken. Wij zullen snel ter plaatse zijn en stellen de glasschade veilig, wij ruimen de scherven op en geven u direct advies over de verdere afhandeling.

Glaszetters Almere hanteert vaste prijzen voor noodsituaties. Zo voorkomen wij 'onverwachte' verrassingen achteraf. De monteur die bij u de schade veilig stelt zal de ruit meten en deze doorgeven aan kantoor. Zo snel mogelijk maken wij voor u een offerte welke u eventueel door kunt sturen naar uw verzekering. Bij ons krijgt u altijd vooraf alle kosten inzichtelijk!

Rechtstreekse afhandeling met uw glasverzekering is bij ons gratis. Middels een akte van cessie sturen wij uw rekening rechtstreeks door naar uw verzekering. De verzekering zal het schadebedrag aan ons overmaken. Uw voordeel in deze is dat u het schadebedrag niet aan ons hoeft 'voor te schieten' en later zien terug te krijgen van uw verzekering.

Natuurlijk krijgt u ten alle tijden de 15 jaar garantie op lekslag op isolatieglas.

Mocht u vragen hebben? Neem gerust contact met ons op. Wij geven u graag verdere informatie.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu