Noodvoorzieningen - Glaszetters Almere - Glaszetbedrijf voor particulier en bedrijf in Almere

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


Als de nood hoog is ...

Het woord zegt het al. Een voorziening als noodoplossing.

Bij inbraak of andere glasschade is het natuurlijk noodzakelijk dat het ontstane gat zo snel mogelijk wordt veiliggesteld en dichtgemaakt. Glas wat kapot is is scherp en is dus gevaarlijk. Daarnaast is uw veiligheid natuurlijk het allerbelangrijkst.

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor nood en spoed.

U belt ons normale nummer
0365490001 en krijgt ons direct aan de lijn. Buiten kantooruren is dat de diensthebbende monteur. Wij zullen u direct telefonisch adviseren en informeren wanneer en hoe laat wij ter plaatse kunnen zijn.

Een noodvoorziening is veelal een ander stuk gat wat over het bestaande kapotte glas wordt 'geplakt' zodat het gat dicht is en er geen onveilige glaspunten meer zijn. De gemaakte voorziening is stevig genoeg om een aantal dagen te overbruggen. Snel nadat de monteur is geweest nemen wij contact op voor het verdere traject en informeren wij u over de kosten en de afhandeling.

Voor noodmeldingen hanteren wij vast prijzen en hebben deze onderveeld in 3 tijdsvakken; tw  overdag tijdens werkdagen, avondmedlingen tot 2200 uur, em nacht en weekendmeldingen inclusief feestdagen. Omdat wij het belangrijk vinden dat u vooraf kunt weten wat iets kost (ook bij nood en spoed) zijn de kosten als volgt:

Meldingen overdag  (all-in) 100 euro inclusief btw
Meldingen avond (all-in)     125 euro inclusief btw
Meldingen nacht (all-in)      175 euro inclusief btwnb. indien wij de schade niet kunnen dichten door middel van glas maar hiervoor bijv. hout dienen te gebruiken (bij hardglazen deuren bijv) geldt een toeslag van 75% op de tarieven. Wanneer wij de noodvoorziening hebben gemaakt en de vervolgreparatie niet mogen uitvoeren geldt een toeslag van 100%.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu